Kevin Feige: flashbacky a finále Iron Mana

27.03.2013 08:25

 

Postava Tonyho Starka se po celé dva filmy vyvíjela doslova před očima diváků. Jako Iron Man ušel dlouhou cestu. Změnil se, vyvinul a 'vyrostl'. Kevin Feige si je toho dobře vědom a v novém interview prozrazuje, že Iron Man 3 přijde s flashbacky 'starého Tonyho', aby více zdůraznil vztah mezi Tonym a Pepper.
 
"Tony jede do Vegas a vyspí se s reportérkou. Tím předvedeme jeho vztah s Pepper. Na začátku filmu uvidíme flashback s Rebeccau Hall, který nám ukáže, jaký Tony byl před několika lety, předtím, než se z něj stal Iron Man. Uvidíte v něm kousek 'playboye'. Pravdou je, že tuto Tonyho stránku budeme divákům vždycky připomínat, aby si uvědomili, jak dospívá. Že vše dává stranou, aby mohl být s Pepper. Další věc je, že chemie mezi Robertem a Gwyneth je neobyčejná."
 
"Takhle to chceme nechat v každém dalším filmu. Jestli ji cheme přivést zpět? Ano, samozřejmě. Je to silný prvek filmu. V Avengers byla scéna, kde Steve Rogers (Kapitán Amerika) říká Tonymu 'co jsi, když na sobě nemáš brnění?' A Tony odpoví 'milionář, playboy, filantrop' atd. Teď by ale řekl, že už není playboyem. A já bych řekl, že ta scéna je dobrá, je OK. Je to zábava. Ale dokonce i on by řekl, 'nejsem skutečný playboy'. A skutečně není."
 
Iron Man 3 je považován za završení trilogie. Podle všeho si tvůrci nechali to nejlepší nakonec:
 
"Máme největší a nejakčnější finále, jaké jsem kdy měli. Ukázal jsem film Jossi Whedonovi, scénaristovi a režisérovi Avengers (který právě pracuje na druhém díle). Když viděl naše finále, řekl 'co mám jako teď dělat? Co budu dělat v Avengers 2?'"