Kevin Feige: Iron Man 3 bude o Pepper Potts

27.03.2013 08:21

 

Těžko říct, kolik toho vlastně o Iron Manovi 3 víme. Trailery ukazují hodně, komiks Extremis četl snad každý poctivý fanoušek, spoilerů máme tak akorát, ale přes to všechno se nikdo neodvažuje odhadnout, jakým směrem se závěrečný díl trilogie nakonec vydá. Tony Stark bude temnější a vážnější. Bude se vzpamatovávat z událostí, které ho postihli v New Yorku. Tajemný záporák bude usilovat o jeho zničení. Větší roli dostane taky Don Cheadle ala Iron Patriot a uvidíme taky několik tuctů nových brnění. Tonyho láska Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) bude mít svůj vlastní oblek jménem 'Rescue', ale to není všechno. Podle šéfa Marvelu se celý film vlastně točí kolem ní.
 
"Milostný trojúhelník příběhu tvoří Tony, Pepper a brnění. Tony, Pepper, jeho posedlost obleky Iron Mana a posedlost technologií. Tohle všechno tvoří unikátní kombinaci v žánru letních blockbusterů.
 
"Ano, máme záporáka. V sázce je opravdu hodně - prezident Spojených států je v nebezpečí. Air Force One je napadeno. Jde o hodně, ale skutečnou výzvou je otázka, jestli bude Tony schopný dát stranou svou posedlost - tvorbu brnění, aby se mohl soustředit na někoho, na kom mu záleží nejvíc - Pepper. A o tom vlastně celý film je."
 
Dostala se k nám zpráva, že Iron Man 3 bude nejdříve promítán v Indii, kde by měl mít premiéru již 26. dubna. V USA pak bude promítán o týden později.
Čeští fanoušci se pokračování Iron Mana dočkají 2. května 2013.